“Знаки”. Під час інавгурації впало посвідчення президента. ВІДЕО

 

Момент падіння посвідчення президента під час інавгурації Володимира Зеленського потрапив на відео – його можна побачити у трансляції каналу “Рада”.

Коли Зеленський отримав посвідчення президента України, то, за протоколом, поклав його на подушечку, яку тримав військовослужбовець почесної варти.

Той відійшов на кілька кроків, а коли став на новій позиції, посвідчення зісковзнуло на підлогу. Підняв його і поклав на місце один з народних депутатів. Хто саме – камери не зафіксували.

Це помітно на відео з 8 хв 50 сек.

Користувачі соцмереж поширюють це відео та коментують: “Знаки”.

Як відомо, у 2005 році, під час виступу Віктора Ющенка на Майдані, одразу після інавгурації, в нього з рук не злетів голуб. У 2010 році під час інавгурації Віктора Януковича перед ним зачинилися двері сесійної зали Верховної Ради. У 2014-му після інавгурації Петра Порошенка поруч з ним на площі біля ВР зомлів і впав військовий.

Читайте також:
Демарш на інавгурації: глави СБУ і ССО не віддали честь Зеленському

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна