Зеленський: Ми пройдемо шлях до звільнення Криму разом з киримли

 

Обраний президент України Володимир Зеленський у день 75-х роковин депортації кримських татар висловив сподівання, що Україна зможе звільнити Крим від окупації.

“Сьогодні 75-та річниця початку депортації кримських татар. Цей день нагадує нам, що можна знищити людей, але дух цілого народу – ніколи. Кримські татари повернулися на історичну батьківщину. І зараз вони знову стали жертвами репресій – як і ті, хто залишився відданим Україні в окупованому Криму”, – ідеться в дописі на сторінці Зеленського в “Фейсбуці” в суботу, 18 травня.

Президент-елект висловив сподівання, що Україна зможе звільнити батьківщину кримських татар від окупації.

“Наша підтримка, наші зусилля, наші думки з ними кожен день. Я вірю, що ми звільнимо батьківщину кримських татар від окупації. І хоч би яким довгим був шлях до повернення Криму, ми пройдемо його разом з киримли. Ми зробимо це разом. Не забувайте, що навіть найтемніша ніч закінчується світанком”, – ідеться в заяві.

Читайте також:
75-річчя геноциду кримських татар: Порошенко на реквіумі виступив за нац-територіальну автономію

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна