ОСи відповіли на обстріли бойовиків: позицію та міномети знищено. ВІДЕО

 

Наприкінці квітня, в результаті провокаційних обстрілів з забороненого озброєння російсько-окупаційних військами підрозділів Об’єднаних сил українські армійці відповіли противнику та знищили їхню позицію, звідки ті вели вогонь.

Про це в середу, 15 квітня, інформує офіцер ЗСУ, блогер-аналітик Анатолій Штефан у Facebook.

“Бойова група К-2 зі складу 54 омбр вчергове провела провела майстерну операцію… Це один з прикладів бойової роботи як відповідь на закиди в мережі останнім часом щодо попередньої заборони відповіді на обстріли окупантів. Згадую слова Командувача генерала Наєва одному з командирів: ” Заспокойте їх, збереження життя наших воїнів головне завдання”, – написав Штефан.

Офіцер додав, що, за даними розвідки, внаслідок того обстрілу втрати серед окупантів склали дві особи безповоротними та дві – санітарними, знищено позиції та два міномети 120 мм та 82 мм.

Читайте також:
Розвідники 54 омбр знищили з повітря два автомобілі бойовиків. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна