Кабмін зобов’язав “Укроборонпром” розпочати аудит за 10 днів

 

Кабмін ухвалив рішення зобов’язати “Укроборонпром” завершити переговори з аудиторськими компаніями і розпочати аудит компанії за 10 днів.

Як повідомляє “Новинарня“, про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду у середу, 15 травня.

“Ми ухвалили рішення про те, щоб зобов’язати “Укроборонпром” протягом 10 днів завершити всі переговорні процедури з переговорними компаніями (міжнародними аудиторськими компаніями, – “Н”), визначити переможця і розпочати публічний фінансовий аудит компанії і відзвітувати про цей аудит”, – зазначив Гройсман.

За його словами, крім того, уряд має впровадити прозорість у сфері фінансів “Укроборонпрому”, окрім тих відомостей, які належать до державної таємниці. Втім більшість відомостей має бути відкритими.

При цьому він надав доручення МЕРТ напрацювати зміну до закону, щоби відкрити дані про фінанси “Укроборонпрому”.

Читайте також:
Керівний склад “Укроборонпрому” пройде перевірку на поліграфі, – Президент

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна