Керівний склад “Укроборонпрому” пройде перевірку на поліграфі, – Президент

 

Президент Петро Порошенко звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну “Укроборонпром”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 2 квітня, інформував офіційний сайт президента України.

“Ми звертаємося до уряду з проханням забезпечити організацію досліджень на поліграфі всього керівного складу Державного концерну “Укроборонпром”. Окремо підготуйте списки тих, хто має пройти дослідження. Прошу включити туди і керівників державних підприємств оборонно-промислового комплексу – і керівників підприємств, і тих, хто відповідає за фінансову діяльність”, – сказав Порошенко під час наради із секретарем РНБО Олександром Турчиновим та його заступником Сергієм Кривоносом.

У випадку виявлення злочинів, Порошенко попросив передати відповідні результати досліджень поліграфа контррозвідці СБУ або у правоохоронні органи.

Крім того, президент заявив, що звернеться до Кабміну щодо “негайного фінансування міжнародного аудиту концерну “Укроборонпром”. Він додав, що рішення має бути прийнято вже в квітні. Порошенко також наголосив, що Державна аудиторська служба повинна окремо, не в якості міжнародного аудиту, перевірити “Укроборонпром”.

Як інформувала “Новинарня“, Справа Гандзюк: СБУ готова перевірити Мангера на поліграфі.

Читайте також:
З “Укроборонпрому” частково знімуть державну таємницю, – Луценко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна