На Рівненщині невідомі кинули гранату в будинок депутата райради

 

У Березнівському районі на Рівненщині у будинок 57-річного депутата районної ради кинули гранату.

Подія трапилася у ніч на 13 травня у селі Яцьковичі, повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що власник помешкання працює у лісництві та є депутатом районної ради. Під час огляду працівниками вибухотехнічного відділу в одній із кімнат вибухнула граната РГД-5, яку вкинули через вікно з території подвір’я.

Унаслідок вибуху ніхто не постраждав, адже вся сім’я перебувала у Рівному.

“Криміналісти з місця події вилучили уламки гранати, а також запал до неї з маркуванням. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство)”, – повідомила прес-служба поліції.

Як інформує “ЧаРівне”, лісництво стверджує, що цей інцидент є прямим тиском та залякуванням їхніх працівників.

“За останній рік двічі обстріляні житлові будинки наших працівників. Сьогоднішній вибух гранати – це третій випадок і його ми пов’язуємо з професійною діяльністю. Ми не даємо розкрадати ліс, у цьому й основна причина замахів“, – стверджує головний лісничий Березнівського лісгоспу Олександр Галагуз.

UA:Рівне повідомляє, що постраждалим є лісничий Юрій Гапон. Під час вибуху він з родиною перебував в ресторані, де святкував весілля сина.

Читайте також:
На Волині у двір депутата облради кинули гранату

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна