Зеленський “зверне увагу” на відео про розпуск ВР, якщо воно набере 1 млн. переглядів – “Зекоманда”

 

Володимир Зеленський висловить свою позицію щодо можливого розпуску Верховної Ради, якщо відповідна “відеопетиція”, опублікована на каналі його команди, набере 1 мільйон переглядів.

Такий висновок можна зробити з допису на сторінці “Команди Зеленського” у “Фейсбуці“.

“Руслан Ханумак записав перше питання, що є одним з головних на «порядку денному» громадян України: розпуск Верховної ради.
Якщо вас хвилює це питання — дивитесь відео, надсилаєте своїм друзям, знайомим, ділитесь на своїх сторінках. Коли відео набере 1 000 000 переглядів — Володимир Олександрович особисто зверне на нього увагу”, — йдеться у повідомленні, що супроводжує відеосюжет за участю члена “Зекоманди”.

У сюжеті Руслан Ханумак звертається до людей на вулицях із запитанням, чи треба розпустити Верховну Раду (більшість відповідає, що треба), і закликає користувачів соцмережі також висловлюватися з цього приводу.
За його словами, питання розпуску ВР, “довіра до якої становить не більше 4%”, на сьогоднішній день є “гарячими пиріжками” – тобто питанням, яке нібито найбільше турбує суспільство.

Станом на 21:00 неділі, 12 травня, відео зібрало понад 90 тисяч переглядів.

Як писала “Новинарня“, 10 травня Зеленський записав відеозвернення до Верховної Ради з вимогою призначити його інавгурацію на 19 травня. Також він порівняв чинного президента Петра Порошенка з “кульгавою качкою” і “невихованим туристом”, заявивши, що Україна — не номер у єгипетському готелі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна