“В умовах ближнього бою”: морські спецпризначенці показали, як штурмують кораблі. ФОТО, ВІДЕО

 

Абордажні групи 73-го морського центру спеціального призначення відпрацьовують захоплення суден у відкритому морі в рамках тренувань VBSS: “visit, board, search and seizure”.

Про це в неділю, 12 травня, інформує прес-служба військової частини спеціальної розвідки Військово-морських сил ЗС України у Facebook.

“Під час захоплення судна вивід груп здійснювався повітряним шляхом з різних висот системою “Канат” та водним шляхом на швидкісних катерах. У трюмах та на палубі затримано та знищено умовного противника в умовах ближнього бою”, – йдеться у прес-службі морських спецпризначенців.

Повідомлення ілюструється ефектним відео:

Відзначимо, що техніка “ближнього бою” передбачає контакт на надзвичайно близьких дистанціях між противниками в умовах замкненого простору, недостатнього освітлення та незнайомих приміщень. Особливістю CQB (Ближнього Бою) на кораблях в трюмах є те, що він може відбуватися в приміщеннях без освітлення, або в умовах, коли команда веде боротьбу за живучість корабля.

“Перемога любить підготовку”, – натхненно описують у прес-службі навчання спецпризначенців.

Фоторепортаж: прес-служба 73-го морського центру спеціального призначення 

морський спецназ морський спецназ2 морський спецназ3 морський спецназ4 морський спецназ5 морський спецназ6 морський спецназ7 морський спецназ8. jpg морський спецназ9. jpg морський спецназ10. jpg морський спецназ11. jpg морський спецназ12. jpg морський спецназ13
<
>

У випадку розвідників 73-го морського центру місце дії – трюм кораблів, на яких і відпрацьовуються дії в рамках тренувань.

Як інформувала “Новинарня“, українські військові моряки братимуть участь в міжнародному навчанні “Dynamic Mercy-2019”.

Читайте також:
“Мати сильну артилерію і резерв”: під Маріуполем відбулися масштабні військові навчання ООС. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна