ОСи ліквідували командира російських снайперів на Донбасі

 

На Донбасі Збройні сили ліквідували російського найманця, командира однієї з бригад бойовиків Євгена Шабаєва з позивним “Лунь”.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив офіцер ЗСУ, аналітик Міноборони Анатолій Штефан.

Відзначається, що Шабаєв був ліквідований 7 травня поблизу Докучаєвська. Він брав участь у війні на Донбасі в якості командира взводу снайперів, родом з Ростовської області.

На сайті “Миротворець” зазначено, що Шабаєв за наказом військово-політичного керівництва РФ, “вів на Донбасі снайперський вогонь на поразку поблизу Мар’їнки, Славного, Березового, Новотроїцького, Новогнатівки, Ясного як по українських військовослужбовцях, так і цивільному населенню”.

Інформацію про смерть російського найманця підтвердив і “головний головоріз” – Ігор Стрєлков. Він написав, що того дня вбито чотирьох бойовиків, серед них – “Лунь”. Поранення отримала і дружина 200-го комбата – вона медсестра.

комбат днр Стрєлкров про ліквідованого Лунь 1
<
>

Як інформувала “Новинарня“, український снайпер ліквідував на Донбасі бойовика окупаційних сил РФ.

Читайте також:
У червні 2018 року сили ООС ліквідували 86 бойовиків, – офіцер ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна