Воїн ЗС України загинув унаслідок нічного обстрілу біля Павлополя, – МОУ

 

Уночі неподалік від Маріуполя на Донеччині загинув військовослужбовець ЗС України.

Як передає “Новинарня“, про це на денному брифінгу повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

“На жаль, від початку цієї доби Об’єднані сили зазнали непоправної втрати. Так, внаслідок нічного обстрілу російсько-окупаційними військами оборонних позицій українських військ в районі Павлополя дістав поранення, несумісне з життям, військовослужбовець Збройних сил України”, – сказав полковник Мотузяник.

Він висловив співчуття рідним і близьким, а також бойовим побратимам загиблого Героя від імені МО України.

За словами речника МОУ, від початку доби 8 травня, станом на 12:00, в районі проведення ООС зафіксовано дві “збройні провокації” з боку противника, обидві – на Донецькому напрямку.

“Вогонь із заборонених зразків зброї окупант поки не відкривав, натомість обстріляв із гранатометів та стрілецької зброї оборонні позиції українських військ в районі Мар’їнки і Павлополя.
В одному випадку підрозділи Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь із застосуванням стрілецької зброї”, – доповів полковник Мотузяник.

Як інформувала “Новинарня“, 7 травня в бою під Горлівкою загинув боєць 24-го ошб “Айдар” Сергій Дрогін.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна