“Безсмертні сотні”. Хрещатиком пройшли матері й дружини з портретами загиблих воїнів АТО

 

У Києві на Хрещатику 8 травня відбулася хода пам’яті загиблих на Донбасі захисників України.

Про це в середу, 8 травня, інформує “Укрінформ”.

У заході взяли участь близько 250 дружин і матерів загиблих воїнів АТО/ООС, а також сотні військових. Більшість учасників несли в руках квіти. Колону супроводжувала патрульна поліція.

Маршрут пролягав від будівлі Київської міської державної адміністрації, по вулиці Хрещатик, через Європейську площу до Меморіалу “Стіна пам’яті народної”.

Фоторепортаж “Радіо Свобода”: 

хода пам'яті жертв загиблих на донбасі 1 хода пам'яті жертв загиблих на донбасі 2 хода пам'яті жертв загиблих на донбасі 3 хода пам'яті жертв загиблих на донбасі хода пам'яті жертв загиблих на донбасі 5 jpg хода пам'яті жертв загиблих на донбасі 6 jpg хода пам'яті жертв загиблих на донбасі 7 jpg хода пам'яті жертв загиблих на донбасі 78 jpg
<
>

Нагадаємо, що сьогодні міністр оборони України Степан Полторак вручив нагороди батькам 250 загиблих на Донбасі воїнів і оголосив про започаткування нової традиції – віднині щороку 8 травня, в День пам’яті та примирення, Міноборони відзначатиме батьків військовослужбовців, які перебувають у зоні бойових дій або загинули під час захисту України.

Читайте також:
У Львові попрощалися з розвідником морської піхоти Іваном Сакалем. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна