Під Миколаївкою зник морський піхотинець

 

Під час бою із представниками незаконних збройних формувань поблизу села Миколаївка зник морський піхотинець, пошуки поки що не дали результату.

Про це в неділю, 5 травня, проінформувала прес-служба 35-ої окремої бригади морської піхоти.

“Днями під прикриттям туману, з метою здобуття більш вигідного для себе положення, противник намагався непомітно подолати смугу забезпечення навпроти наших позицій поблизу села Миколаївка.Наші побратими, які в цей час несли бойове чергування на спостережному посту, вчасно помітили переміщення противника та відкрили по ворогу вогонь, примусивши його до відступу”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на допомогу морпіхам підійшла резервна група, яка почала переслідувати ворога. Аби прикрити диверсантів, які почали відступ, противник розпочав обстріл групи військовослужбовців ЗСУ із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“У ході бою один з наших воїнів зник. В районі негайно розпочала роботу група пошуку та евакуації”, – кажуть у прес-службі.

Зазначається, що командування бригади морської піхоти звернулося до міжнародних спостерігачів щодо встановлення режиму припинення вогню на цій ділянці. Однак противник на поступки не пішов та продовжував обстріли, тим самим завадивши провести ретельний пошук зниклого бійця.

“Сьогодні стало відомо, що тіло українського військовослужбовця може знаходитись у морзі одного з міст на окупованій території. На даний час ми вживаємо усіх заходів щодо ідентифікації загиблої особи та, в разі підтвердження інформації, повернення тіла нашого побратима”, – додають у 35-ій ОБМП.

Як інформувала “Новинарня“, окупанти 11 разів порушили “режим тиші”, одного бойовика знищено.

Читайте також:
Морські піхотинці отримали 15 сучасних бронеавтомобілів “Варта”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна