Кандидати на посади глав СБУ, МВС, ГПУ та Міноборони проходять інформаційну безпеку, – штаб Зеленського

 

Команда новообраного президента Володимира Зеленського наразі розглядає кандидатури на ключові посади, вони проходять “інформаційну безпеку”.

Про це розповів бізнес-партнер і член “ЗеКоманди” Сергій Шефір у інтерв’ю виданню TheБабель.

“Ми їх розглядаємо (кандидатів на посади глав ГПУ, СБУ, МЗС, Міноборони – “Н“.). Що ми можемо зробити зараз? Поміняти губернаторів, призначити заступників, МЗС, Генштаб — і все. Ось зараз ці кандидатури розглядаються, проходять інформаційну безпеку”, – сказав Шефір.

Він додав, що відбором кандидатур опікується команда Зеленського.

“Нам приносять резюме, дивимося, що стоїть за людиною. Стадії співбесід ще не було”, – зазначив Шефір.

Член команди Зеленського також розповів про систему відбору кандидатів на ключові посади, яку запропонував радник новообраного президента Олександр Данилюк.

“Вона (система відбору – “Н“.) ще не затверджена, але можу розповісти про проект. Це своєрідна приймальна комісія. У неї можна включити пару людей із “ЗеКоманди”, двох шанованих у країні технократів і один голос від народу. Народний вибір можна робити шляхом голосування в соцмережах. Ось ця комісія може розглядати кандидатури, коли коло звузять до п’яти осіб. Але остаточні рішення приймає Володимир Олександрович”, – зауважив Шефір.

Як інформувала “Новинарня“, В’ятрович застеріг Зеленського від призначення інавгурації на День пам’яті репресій.

Читайте також:
Зеленський не представить кандидатури голів МЗС, СБУ і ГПУ до інавгурації, – член штабу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна