Аукціон для Джона: ультрас “Дніпра” збирають гроші побратиму, важко пораненому на фронті

 

Ультрас футбольного клубу “Дніпро” проводять благодійний аукціон на підтримку одного зі своїх побратимів – військового ООС, який підірвався на Донбасі на російській протипіхотній міні і втратив ногу.

Про це повідомляє фан-спільнота “дніпрян” на ФБ-сторінці “Рупор північної трибуни”.

Поранений – Олександр Крюков, відомий у фанатському русі як “Джон”, а на війні – “Фан”. Він воює як доброволець з 2014 року, брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов Піски та Іловайськ (вивів із “котла” 50 бійців). Згодом перейшов на службу до окремого розвідувального батальйону.

“На жаль, зараз Олександр перебуває у військовому шпиталі м. Харків, зазнавши важкого поранення, захищаючи мир та суверенітет України”, – ідеться в повідомленні.

Наприкінці квітня 2019 року під час бойового виходу Крюков наступив на міну ПМН, внаслідок чого в нього травматична ампутація кінцівки. Ліва нога відрізана до коліна.

Щоб зібрати кошти на лікування, фанати “Дніпра” оголосили благодійний аукціон. Лот – клубна футболка легенди “Дніпра” Сергія Назаренка. Зі стартових 1000 гривень ціна вже зросла до 7000. Аукціон триватиме до 7 травня.

Також всі охочі можуть особисто підтримати Олександра Крюкова, переказавши гроші йому на картку: 5168 7573 1910 4222

Під час останнього матчу “Дніпра” на фанатському секторі ультрас вивісили банер “Саня Джон, тримайся. Пишаємося тобою”.

Відеосюжет про Крюкова “Джона”:

Читайте також:
Волонтери готують проект “Ультрас на війні” – про футбольних фанів в АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна