МІП розпочало розслідування щодо відеоролика з Україною без Криму

 

Міністерство інформаційної політики України розпочало власне службове розслідування щодо трансляції в аеропорту “Бориспіль” промоційного ролика, в якому використано зображення карти України без Криму.

Про це у вівторок, 30 квітня, повідомляє прес-служба міністерства.

“МІП вже почало службове розслідування щодо причин такого неприпустимого збою і всіляко сприятиме поліції у розслідуванні цього інциденту”, – йдеться у повідомленні.

У Мінінформполітики пояснили появу некоректного зображення мапи Європи у промоційному ролику в аеропорту Бориспіль технічним збоєм, через який у кінцевому варіанті ролика залишилася карта, взята з фотостоків, в якій відсутні деякі напрями – Туреччина, країни Балтії, Данія та Крим.

“Ролик було показано всього кілька разів і одразу знято з ротації. Коректна версія відео вже передана для трансляції”, – зазначили у Міністерстві.

Як інформувала “Новинарня“, в а/п “Бориспіль” показували ролик з Україною без Криму. Поліція відкрила справу.

Читайте також:
Французьке видання опублікувало карту з “російським Кримом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна