“Сигнал Володі для Вови”. Російський канал запускає телешоу з Зеленським. ВІДЕО

 

На російському каналі НТВ, трансляція якого офіційно заборонена в Україні, із 3 травня запустять в ефір шоу “Магія”, присвячене фокусам та ілюзіоністам.
Його ведучий – український шоумен Володимир Зеленський, переможець другого туру президентських виборів в Україні.

Відповідний анонс розмістили 28 квітня на сайті телеканалу НТВ, який контролює “Газпром-медіа”.

“В ефірі НТВ – нове шоу “Магія” та його ведучий – всенародно визнаний президент Незалежної Володимир Зеленський!” – йдеться а повідомленні.

НТВ також заявляє, що “нещодавно обраний президент України (…) завжди знався на фокусах”.

Як уточнюють російські ЗМІ, телешоу було зняте ще 2011 року. Його створенням займалася російська компанія “Вайт Медіа” для телеканалу “Росія 1”. Разом із Зеленським у ролі ведучої виступила російська шоувумен Тетяна Лазарєва.
Сам Зеленський у той період обіймав посаду генерального продюсера телеканалу “Інтер”, який підтримував політику режиму Януковича. Половина “Інтера” де-юре належала “Первому каналу” (Росія).

У соцмережах відзначають, що запуск старого шоу на прокремлівському каналі є сигналом Москви президенту України Зеленському.

“Зрозуміло, що в РФ зараз викинуть цілу купу негативної інформації на Зеленського. І зрозуміло, що вона у них є. Є вона у них тому, що аж до 2014 року Володя ментально жив в СРСР і для нього було «какая разница», Україна це чи РФ. І сам той шоубіз-продукт, який робив Зеленський з компанією, завжди був засобом просування «русского мира». Чи ви думаєте, що до будь-якого хлопця з Кривого Рогу в Київ табунами б возили на шоу зірок першої величини з РФ? Ну-ну…
І от зараз – це не той компромат, що має вразити українську аудиторію. Це натяки: «Володенька, не дерзи».
Подивимося, чи здатен буде Зеленський тримати цей удар, чи не злякається шантажу”, – пише в “Фейсбуці” редактор сайту “Еспресо” Ольга Лень.

Читайте також:
“Розділяй і таргетуй”. СММник Зеленського розповів секрети перемоги на виборах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна