Бойовики обстріляли цивільну інфраструктуру в Чермалику

 

У щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомлено про пошкодження цивільних об’єктів у селі Чермалик, що на північний схід від Маріуполя.

Про це в п’ятницю, 26 березня, інформує прес-центр ООС.

“На вулиці Набережній, 46 у Чермалику, приблизно за 300 метрів на захід від лінії зіткнення, спостерігачі побачили сліди на стіні цегляної господарської будівлі, розташованої за 15 метрів від житлового будинку”, – йдеться у повідомленні.

За оцінкою представників Місії, пошкодження виникли внаслідок вогню зі стрілецької зброї. Поряд із цією будівлею спостерігачі зафіксували згорілі залишки дерев’яної господарської споруди. Власник будинку повідомив СММ про те, що ввечері, перебуваючи в оселі, він почув постріли зі стрілецької зброї, а після побачив, що палає дерев’яна споруда.

“Представники спостережної групи української сторони СЦКК з’ясували, що о 21.30 відбувся обстріл російськими окупантами населеного пункту Чермалик із застосуванням кулемету калібром 7,62-мм. з використанням трасуючих куль, від влучання яких і загорілась дерев’яна прибудинкова будівля”, – наводять деталі в прес-центрі ООС.

Фото: прес-центр ООС

На щастя, внаслідок обстрілу постраждалих серед мирного населення не має.

Як інформувала “Новинарня“, на Донбасі окупанти обстріляли школу в Золотому-5.

Читайте також:
На окупованій Луганщині стався вибух у шахті. Загинули гірники

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна