ТКГ у Мінську збереться знову 22 травня

 

Наступна зустріч Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на сході України відбудеться в Мінську 22 травня.

Про це за підсумками засідання ТКГ, яке відбулося в середу, 24 квітня, повідомив спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік, передає БЕЛТА.

“У зв’язку з майбутніми святами наступна зустріч Тристоронньої контактної групи відбудеться в Мінську 22 травня. За потреби до цього буде проведено відеоконференції”, – йдеться в повідомленні.

Сайдік зазначив, що на нинішньому засіданні сторони “в принципі підтримували ідею великоднього перемир’я”, однак “не змогли прийти до єдиної тексту заяви”.

“Я сподіваюся, що на ділі сторони будуть утримуватися від бойових дій, зокрема протягом майбутніх великодніх і травневих свят”, – сказав дипломат, зазначивши, що перемир’я було головною темою на засіданні робочої групи з безпеки.

Читайте також:

РФ у Мінську відмовилася обговорювати звільнення українських заручників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна