“Паспортизацією” жителів ОРДЛО Путін торгуватиметься за Крим і Донбас, – Тимчук

 

Своїм указом щодо спрощення отримання громадянства РФ мешканцями тимчасово окупованих територій Донеччини та Луганщини Путін намагатиметься торгуватися із Україною за анексований Кримський півострів та тимчасово окуповані районі Донеччини та Луганщини.

Таку думку в середу, 24 квітня, висловив військовий журналіст, координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат України від “Народного фронту” Дмитро Тимчук.

“У пакеті з рішеннями щодо постачання нафти та газу це рішення – цілком очевидно, стане предметом майбутнього торгу щодо Криму та Донбасу”, – вважає Тимчук.

Він пише, що росіяни “тримали морквинкою біля носа” мешканців тимчасово окупованих територій Донбасу обіцянки щодо громадянства не один місяць.

Експерт додає, група “Інформаційний спротив” задовго до нинішнього дня озвучувала ризик підготовки Кремлем так званого “спрощення” (процедури отримання громадянства РФ – “Н”).

Як інформувала “Новинарня“, Путін видав указ про спрощене отримання громадянства РФ мешканцями ОРДЛО.

Читайте також:
Порошенко просить світову спільноту посилити санкції проти РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна