Виборчу дільницю у прифронтовому Лебединському відкрили о 16:00

 

Станом на 16:00 виборчу дільницю №140379 у селі Лебединське у Донецькій області, яка розташована впритул до лінії розмежування, була відкрита.

Про це в неділю, 21 квітня, повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук у Facebook.

“Виборча дільниця №140379 відкрита. Зранку 21 квітня дільниця у селі Лебединське у Донецькій області стала єдиною по всій Україні, яка не відкрилася. Причин цьому декілька. Але все ж основна – дільниця знаходиться впритул до лінії розмежування”, – повідомила вона.

Тим не менше, з її слів, “завдяки злагодженій, а головне оперативній роботі ЦВК і військово-цивільної адміністрації Донецької області, а також за підтримки Національної поліції, вдалося сформувати склад дільничної комісії”.

“Станом на 16:00 вона відкрита, і охочі з числа 192 громадян України, які включені у виборчий список, можуть прийти і проголосувати”, – додала Сліпачук.

Як інформувала “Новинарня“, виборча дільниця в Лебединському Донецької області зранку 21 квітня не запрацювала, зокрема, тому що не зібрались члени дільничної виборчої комісії.

Читайте також:
Папа Франциск у Великодньому зверненні згадав Донбас. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.