“Укрзалізниця” запустила безпересадкові вагони з Дніпра до Перемишля

 

“Укрзалізниця” запровадила курсування двох безпересадкових вагонів сполученням Дніпро – Перемишль (Польща).

Вперше вони вирушать з Дніпра в п’ятницю, 19 квітня, повідомляє прес-служба УЗ.

Безпересадкові купейні вагони Дніпро – Перемишль курсуватимуть з Дніпра з 19 квітня 2019 року в складі потяга №86/85 Новоолексіївка – Львів, перепричеплення на станції Львів до потяга №90/89 Львів – Перемишль.

Зворотно з Перемишля ці вагони курсуватимуть з 20 квітня 2019 року в складі потяга №35/36 Перемишль – Одеса з перепричепленням у Львові до поїзда № 70/69 Львів — Маріуполь.

“Вартість квитка залежить від курсу валюти в день його купівлі. Станом на четвер, 18 квітня, повна вартість проїзного документа 1814,32 грн, дитячий квиток у сполученні Дніпро – Перемишль коштує 1161,76 грн. Квитки на призначену дату можна придбати в залізничних касах”, – сказано у повідомленні “Укрзалізниці”.

У компанії також додали, що дістатися до польського міста цими вагонами можна буде весь рік у дати, зазначені у розкладі руху пасажирських потягів.

Читайте також:
“Укрзалізниця” зменшила кількість потягів до Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.