“Співаючий далекобійник” записав пісню проти Зеленського. ВІДЕО

 

“Співаючий далекобійник” Вадим Дубовський записав за кермом нову пісню, цього разу спрямовану кандидата в президенти Володимира Зеленського (на мелодію “Не расстанусь с комсомолом…”).

Новий ролик з’явився на YouTube-каналі Дубовського 17 квітня.

У пісні-пародії Дубовський у різкій формі висміює залежність Зеленського від олігарха Коломойського, його вибачення перед Рамзаном Кадировим, боязнь дебатів та ін.

У приспіві йдеться: “Ты – трусливый злобный гном, / шут и хам в лице одном. / Был ты куклой коломойской – / будешь Вовкой-с***ном!” (повний текст).

Як писала “Новинарня“, колишній київський професійний співак Вадим Дубовський уже тривалий час живе і працює в Чикаго (США). Він став знаменитим із 2014 року, коли почав записувати за кермом своєї фури сатиричні пісні антиросійської спрямованості та викладати в YouTube. Кошти з монетизації таких відеозаписів “співаючий далекобійник” переказує на допомогу Збройним силам України.




Читайте велике інтерв’ю “Новинарні“:
Співаючий далекобійник Вадим Дубовський:
Теми пісень мені вже замовляють колишні нардепи”

“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.