Садовий закликав Порошенка і Зеленського скасувати дебати на стадіоні

 

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського із закликом скасувати дебати на стадіоні “Олімпійський” у Києві 19 квітня.

У четвер, 18 квітня, політик опублікував відповідне звернення на своїй сторінці у Facebook. Очільник міськради Львова порівняв проведення дебатів на стадіоні із гладіаторськими боями та застеріг щодо ймовірних зіткнень між прихильниками обох кандидатів.

Андрій Садовий також закликав Петра Порошенка і Володимира Зеленського повернутися до формату передвиборчих дебатів у телевізійній студії.

“Дуже сподіваюсь, що в штабах обидвох кандидатів знайдуться ті, в кого почуття відповідальності переважить безглуздий авантюризм”, — заявив міський голова Львова.

Нагадаємо, другий тур виборів відбудеться 21 квітня. У ньому зустрінуться Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Дебати кандидатів у президенти заплановані на 19 квітня. У якому форматі вони відбудуться – наразі невідомо.

Читайте також:
“Стадіон – так стадіон”. Аласанія розповів, про що домовилися штаби Порошенка і Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна