США перефарбовують бронетехніку для бою в лісистій місцевості. РФ занепокоїлася

 

США почали перефарбовувати свою бронетехніку в «європейські» кольори. Новий камуфляж призначений для ведення бойових дій в лісистій місцевості. Фото та відео з «зеленою» бронетехнікою США, що з’явилися останнім часом у мережі, викликали занепокоєння в РФ.

Про це в середу, 17 квітня, повідомляє Defense Express.

«Армія США масово перефарбовує бронетехніку в новий камуфляж, призначений для ведення бойових дій в лісистій місцевості. Це пов’язують з «агресивними діями Росії», – пишуть росЗМІ.

Новий вигляд отримали бойові машини піхоти M2 Bradley, самохідні гаубиці M109 «Палладін» і навіть танки M1A2 Abrams. До недавнього часу, вся американська бронетехніка традиційно фарбувалася в пісочні кольори, призначені для Близького Сходу. Але відтепер бойові машини армії США отримують новий камуфляж коричневого, чорного і зеленого кольорів.

Так, днями, фото одного з танків, перефарбованого в новий камуфляж, було опубліковано в мережі військовослужбовцями 194-ї дивізії армії США. Вона дислокована на військовій базі «Форт Беніннг», де розташований Головний тренувальний центр піхоти армії США.

Експерти американського видання Defence News, пов’язують появу нового камуфляжу американської армії з «агресивними діями Росії». На їхню думку, армія США готується до нових навчань в Європі, у зв’язку з чим техніку, забарвлену за новим зразком, отримують польові та навчальні частини.

Зазначимо, що загальна чисельність американського контингенту в Європі оцінюється в 60-65 тисяч чоловік. До 2020 року, США планують посилити свої війська з допомогою «сил швидкого реагування» НАТО в складі 30 сухопутних батальйонів 30 ескадрилій ВПС з числа армій європейських союзників.

Як інформувала “Новинарня“, в Одеський порт із США прибула партія військових позашляховиків.

Читайте також:
У США виконав перший політ найбільший у світі літак. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна