Підозрюваних у вбивстві ювеліра Кисельова відправили за грати

 

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжні заходи трьом затриманим за підозрою у вбивстві засновника ТОВ “ЮВК-Агат” Сергія Кисельова.

Про це повідомляє столична прокуратура.

“Суд у повному обсязі задовольнив клопотання прокурора та заарештував підозрюваних на 2 місяці без визначення альтернативи”, — зазначають у прокуратурі.

Нагадаємо, минулого тижня під час спецоперації правоохоронці затримали трьох осіб, причетних до вбивства ювеліра. Двоє з затриманих виявилися колишніми працівниками СБУ і поліції, ще один раніше був судимий.

Зловмисники готували новий напад.

Під час обшуків у них вилучено пістолет, глушник до нього, боєприпаси, гранати, балаклави, рації та інші речові докази.

Крім того, під час обшуків виявлено та вилучено картину, яка, за попередніми даними, може бути роботою художника Поля Синьяка вартістю 1,5 млн. доларів США, викраденою із музею в м. Нансі у Франції.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко поінформував, що після вбивства ювеліра ці троє осіб продовжували стежити за родиною убитого і хотіли скоїти на неї напад у поминальний день – у 40 днів. Але підозрюваних затримали на півдорозі до кладовища.

Як повідомляла “Новинарня“, ювеліра Сергія Кисельова убили в Києві 5 березня.

Читайте також:
Застрелений у Києві Кисельов не є свідком у справі “діамантових прокурорів”, — ГПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.