“Зі стадіону – в окопи”. В українських містах почали з’являтися трафарети із обличчями загиблих на війні ультрас

 

У Києві, Харкові, Дніпрі, Миколаєві, Маріуполі, Львові, Луцьку, Черкасах, Одесі та інших містах почали з’являтись трафарети з обличчями, іменами-прізвищами та позивними футбольних ультрас, котрі загинули за Україну.

Про це в понеділок, 15 квітня, написав на сторінці у соцмережі Facebook волонтер Роман Сініцин.

“Усього 33 загиблих, хоча насправді їх більше. А поранених сотні. 33 хлопця, які проміняли рідні стадіони на окопи і бліндажі і загинули в російсько-українській війні”, – написав Роман.

 

Ультрас різних міст таким чином нагадують, що війна точиться уже п’ятий і рік і нагадують про ціну, яку ми уже заплатили за це.

“Величезний респект екс-офіцеру ВМС України “Кісєлю” з Севастополя за ідею та організацію, а десяткам різних фанатських колективів від Львова до Луганська – за виконання”, – додав Сініцин.

Як інформувала “Новинарня“, волонтери готують проект “Ультрас на війні” – про футбольних фанів в АТО.

Читайте також:
Ультраси провели жорстку бесіду з футболістами “Шахтаря” через позицію щодо АТО. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна