На нову зброю й техніку для війська у 2019 році виділили 11,5 млрд. грн.

 

У 2019 році на закупівлю та модернізацію озброєння і військової техніки для Збройних сил України виділено 11,5 млрд. гривень.

Про це під час брифінгу 11 квітня повідомив заступник директора департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергій Винник, передає “Мілітарний портал”.

За його словами, для ЗСУ планується поставити більше 800 одиниць автомобільної техніки, 600 одиниць техніки зв’язку, понад 270 одиниць ракетно-артилерійського озброєння, більше 200 одиниць бронетанкового озброєння і техніки, 3000 одиниць стрілецького озброєння, а також іншого озброєння і військової техніки.

В інтересах Збройних Сил України заплановано проведення 20 дослідно-конструкторських робіт.

У поточному році під виділений ресурс у розмірі 4 млрд. гривень планується відремонтувати більше 5 тисяч одиниць озброєння та військової техніки.

Читайте також:
Фонд грошового забезпечення ЗСУ 2019 року зріс на понад 40%

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна