Екс-актор “Кварталу 95” Манжосов через погрози не зміг дати компрометуючу прес-конференцію про Зеленського

доповнено

Колишній друг Володимира Зеленського і актор студії “Квартал 95”  Денис Манжосов зник із прес-конференції, на якій він мав бути присутній, нібито через погрози.

Інцидент стався в четвер, 11 квітня, в приміщенні інформагентства “Українські новини” в Києві.

Співробітники прес-центру “Українських новини”, які готували зал для прес-конференції, бачили Манжосова. Він зайшов у зал, пробув там менше хвилини і вийшов на вулицю. Перебування Манжосова у прес-центрі також підтверджують записи з камер спостереження офісного центру.

За даними “УН”, їм надійшло смс-повідомлення від артиста. Манжосов написав, що йому “весь ранок дзвонять, пишуть, погрожують”.

“Я приїхав, побачив своїх колишніх друзів і змінив своє рішення”, – йдеться в повідомленні.

“Мені весь ранок дзвонять, пишуть, погрожують тощо. Приношу свої вибачення всім присутнім. Я приїхав, побачив своїх колишніх друзів і змінив рішення”, – сказано в повідомленні шоумена, який пообіцяв записати окреме звернення з цього приводу.

Представники Манжосова зателефонували до прес-центру і повідомили, що артист дійсно поїхав через погрози; він зараз у безпечному місці з охороною.

Перед прес-конференцією Манжосова невідомий повідомив телефоном про фальшиве мінування “Українських новин”.

Денис Манжосов – друг дитинства кандидата у президенти Володимира Зеленського, вони сиділи в шкоді за однією партою. Манжосов був разом із Зеленським одним із засновників “95-го кварталу”, звідки пішов через сварку у 2013 році.

Прес-конференція в прес-центрі “Українські новини” о 15:30 анонсувалася на тему відносин Манжосова із Зеленським.

Тим часом артист “Квартал 95” Олександр Пікалов (“Янукович”) заявив журналістам, що Манжосов узяв гроші за організацію прес-конференції про історію його відносин із Володимиром Зеленським.

ДОПОВНЕНО. Увечері 11 квітня Денис Манжосов в ефірі “Прямого” каналу в програмі Матвія Ганапольского озвучив тези: “Зеленський – не наркоман, це неправда; він може стати президентом будь-коли, але це зараз не на часі; президенти не повинні здавати аналізи.
Колишній друг спрацював «в плюс Зе»”, – переповіла в “Фейсбуці” Тетяна Мокріді.

Читайте також:
Поліція відкрила кримінальне провадження щодо ролика, в якому Зеленського збиває фура. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна