За убивство патрульних у Дніпрі екс-“торнадівця” засудили до довічного ув’язнення

 

Кіровський районний суд Дніпра засудив до довічного ув’язнення з конфіскацією майна екс-бійця “Торнадо” Олександара Пугачова за вбивство двох патрульних поліцейських.

Відповідне рішення ухвалено у понеділок, 8 квітня, повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало, пише “Українська правда”.

“Суд повністю задовольнив вимоги сторони обвинувачення”, – сказав він.

Крім цього Пугачов має відшкодувати 3 млн. грн. моральної компенсації матері загиблої патрульної Ольги Макаренко та 26 тис. грн управлінню патрульної поліції Дніпра за пошкодження майна.

Як повідомляла “Новинарня“, 25 вересня 2016 року в Дніпрі водій автомобіля, якого зупинили поліцейські за порушення правил дорожнього руху, почав чинити опір і стріляти в правоохоронців. Внаслідок цього загинули патрульні – 27-річний Артем Кутушев і 36-річна Ольга Макаренко. Під час перестрілки вони поранили зловмисника, якого згодом затримали, коли він звернувся по допомогу в обласну лікарню з підробним паспортом.

Стрільцем виявився вже розшукуваний правоохоронцями через скоєні раніше тяжкі злочини Олександр Пугачов – колишній боєць розформованої роти патрульної служби поліції особливого призначення “Торнадо”.

Читайте також:
У Львові затримали ймовірного організатора вбивства учасника АТО Олешка, – Аброськін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна