“Усе проср*ли!” У Луцьку ветеран АТО погрожував самоспаленням, вимагаючи зустрічі з Зеленським

 

У Луцьку чоловік облився легкозаймистою речовиною перед будівлею міськради і погрожував себе підпалити, вимагаючи зустрічі з Володимиром Зеленським.

Як повідомляє агенція ВолиньPost, інцидент стався близько 19-ї години 5 квітня. За інформацією очевидців, чоловік був у відчаї і звинувачував міську владу у бездіяльності. Зокрема, вигукував: “Все проср*ли!”.

У поліції розповіли, що громадянин облився двома літрами бензину та кричав, що підпалить себе, вимагаючи зустрічі з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.
За словами свідків, він пообіцяв повторити спробу самоспалення, якщо така зустріч не відбудеться.

Окрім поліції, на місце події прибули медики і рятувальники. У чоловіка забрали сірники, а самого його завели в автомобіль швидкої допомоги і доправили до психіатричної лікарні.

У лікарні журналістам інформагенції УНІАН повідомили, що цей чоловік – ветеран бойових дій. Він два роки воював на Сході України і періодично проходить лікування через посттравматичний синдром.

Читайте також:
Ознаки ПТСР є у чверті АТОвців. З них 80% здатні повернутися в норму за два місяці, – ЗСУ

93% без Друзя: ветерани та психологи – про загрозу ПТСР начистоту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна