Не допустити прорив “русского мира”: УНА-УНСО підтримала Петра Порошенка

 

Керівництво УНА-УНСО ухвалило рішення підтримати в другому турі президентських виборів Петра Порошенка.

“Україна знову підійшла до Рубікону — перед важким вибором і загрозою втрати державності. 100 років тому через амбіції лідерів УНР і демагогію більшовиків українська революція була втоплена в крові. А потім був голодомор, репресії, нищення всього українського”, — йдеться у повідомленні на сторінці партії у Facebook.

Як вважають “унсовці”, загроза обрання Володимира Зеленського – це “не тільки загроза повернення всевладдя олігархів, а й прорив “русского міра” у саме серце Української Держави – це реальна загроза реваншу Москви”.

“Так, ми маємо претензії і до Петра Порошенка. Можливо ми будемо ще не раз запалювати шини і будемо вимагати від нього дій проти корупціонерів, зрадників та інших ворогів українського народу. Але при всіх його недоліках – він Президент, за якого держава вистояла під російською навалою і зроблено чи не найбільше для розвитку української мови та культури, становленню Православної Церкви України”, — йдеться у тексті.

Свою позицію “унсовці” мотивують тим, що державі потрібен президент, який продовжить курс України в ЄС і НАТО. “Тому, що йде війна з Росією, а шлях України – геть від Москви!”.

Вони також звернулися до членів ВО “Свобода”, “Правого Сектора”, “Конгресу Українських Націоналістів”, “Національного Корпусу”, “ОУН (б)”, “ОУН (м)”, “С14”, ГО “Карпатська Січ” та інших патріотичних організацій з вимогою також зробити правильний вибір.

“Звертаємося до наших воїнів на фронті та всіх громадян України для кого армія, мова і віра не порожні слова – не будьте легковірними!”, — наголосили в УНА-УНСО.

Читайте також:
Меджліс кримських татар підтримав на виборах Порошенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна