“За вами прийшли”. ФСБ затримала, а суд арештував голову адміністрації Євпаторії

 

Підконтрольний Кремлю Київський районний суд Сімферополя заарештував голову адміністрації Євпаторії Андрія Філонова на два місяці.

Як повідомляє “Новинарня“, про це інформують “Крим.Реалії” із посиланням на російське інформагентство ТАСС.

Він перебуватиме в СІЗО до 31 травня.

Філонов своєї провини не визнає.

«Ні, звичайно, я нічого не робив. Це все замовна історія», – цитують голову адміністрації Євпаторії росЗМІ.

Третього квітня у ФСБ Росії в Криму і Севастополі повідомили, що стосовно Філонова порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 КК Росії (перевищення посадових повноважень із заподіянням тяжких наслідків) і що 3 квітня за місцем проживання мера, в місцевій адміністрації та за іншими адресами проводяться слідчі дії. Пізніше сам Філонов заявив, що готовий співпрацювати зі слідством у рамках розслідування порушеної проти нього кримінальної справи.

Напередодні Андрій Філонов повідомив про рішення міського суду, в якому йдеться про його звільнення.

У жовтні 2018 року прокурор Євпаторії Олександр Мошегов вніс до міської ради подання про звільнення голови адміністрації міста Андрія Філонова за корупцію. Сам Філонов розповів, що причиною прокурорського реагування послужило підписане ним розпорядження про призначення батька його цивільної дружини керівником одного з муніципальних підприємств Євпаторії.

Як інформувала “Новинарня“, ФСБ знову прийшла до кримських татар. Є затримані.

Читайте також:
В Євпаторії пляж заливають асфальтом. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна