На Луганщині загинув доброволець Олександр Мілютін із Бахмута

 

У вівторок, 2 квітня, близько 13:30 в Попаснянському районі на Луганщині внаслідок ворожого обстрілу наших позицій з боку російських окупаційних військ героїчно загинули двоє бійців Окремого штурмового батальйону “Донбас-Україна”.

Полеглі — старший солдат Яна Червона (позивний “Відьма”) та молодший сержант Олександр Мілютін  (позивний “Дєд”), повідомили на сторінці батальйону у Facebook.

Олександр Мілютін мешкав у Бахмуті на Донеччині. На фронті воював у складі окремого штурмового батальйону “Донбас-Україна”.

Як повідомили у прес-центір штабу ООС, молодший сержант Олександр Милютін та старший солдат Яна Червона, які були на взводному опорному пункті, разом із товаришами відкрили вогонь по ворожій піхоті зі станкового протитанкового гранатомета та кулемета.

“Ворог зазнав втрат та був вимушений відступити. Водночас, з метою забезпечення відступу, противник продовжував застосування мінометів калібру 120 мм. Одна з ворожих мін обірвала життя наших героїв”, – додав представник прес-центру Олексій Жуганов.

“Позивний Дєд. Боєць ЗСУ. Я з ним мало спілкувався, але точно можу сказати, що іронії і певної легкості життєвої в цьому чоловікові вистачало. Загинув на бойовій позиції. І знову ж… війні немає відмінності, що у вас за вікном – ніч, день, зима, весна або супермаркет. Вона триває”, – розповів боєць “Правого сектора” Іван Швая.

За мужність та героїзм молодший сержант Мілютін та старший солдат Червона будуть подані до нагород (посмертно), наголосили в прес-сцентрі ООС.

Мілютін 2 Мілютін 1
<
>

Читайте також:
Вісім загиблих героїв березня: ІМЕНА, ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна