Колючий дріт і протитанкові рови. Україна продовжила облаштовувати кордон із РФ

 

Із 1 березня на тих ділянках, де дозволяли погодні умови, відновилися роботи та підготовка з інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в вівторок, 2 квітня, йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

“Проводяться роботи на ділянці Луганської області. Підрядні організації провели підготовчі роботи для будівництва рокадних доріг, проводиться улаштування загороджень та протитранспортних ровів. Продовжуються проектно-вишукувальні роботи. На цей час тільки на ділянці відділу прикордонної служби «Лозно-Олександівка» улаштовано 6,3 км загороджень із спіралі типу «Єгоза» та улаштовано понад 13 кілометрів протитранспортного (протитанкового) рову”, – кажуть у прикордонників.

 

 

На ділянці Золочівського району Харківської області проводяться роботи з обладнання системи відеоспостереження та контролю, прокладання переходів через складні або нестандартні ділянки місцевості, здійснюється доставлення щебеневої продукції із залізничної станції до місць виконання робіт та коригування проектних рішень.

Окрім Луганської та Харківської областей, проводяться роботи з реконструкції, будівництва та облаштування об’єктів у Чернігівській області. Також проводиться розроблення проектно-кошторисного документа щодо інженерно-технічного облаштування державного кордону у межах Сумської області.

Як інформувала “Новинарня“, на Вінниччині посилюють 200 км. кордону із невизнаним Придністров’ям.

Читайте також:
Google Earth зафіксував на кордоні з Україною сотні танків РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна