На Вінниччині посилюють 200 км кордону із невизнаним Придністров’ям

 

Поновлено роботи зі зміцнення державного рубежу прикордонниками Могилів-Подільського прикордонного загону імені Героя України В’ячеслава Семенова на Вінниччині.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 2 квітня, пише “Голос України”.

“Основні заходи з інженерно-технічного облаштування кордону зосереджено на межі з невизнаною республікою, – йдеться у повідомленні прес-служби прикордонного загону з посиланням на заступника начальника загону Романа Заморія. – На загрозливих напрямках копають рови, встановлюють загороджувальні паркани з колючого дроту. Крім того, інженерні групи ремонтують інформаційні, основні та проміжні прикордонні знаки, засоби примусової зупинки автомобільного транспорту у пунктах пропуску”.

У зоні відповідальності підрозділу – охорона понад 200 км кордону, переважна більшість якого проходить по Дністру з Молдовою, інша частина – суходолом з невизнаною “Придністровською Молдовською Республікою”. На території “республіки” дислокується армія Російської Федерації.

За словами посадовця, інженерні роботи не створюють незручностей для тих, хто перетинає кордон.

Як інформувала “Новинарня“, українців із невизнаного Придністров’я безкоштовно привезуть на виборчі дільниці.

Читайте також:
11 місяців ООС. У штабі спрогнозували дії противника на квітень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна