Суспільне закликає Facebook-аудиторію запрошувати Зеленського і Порошенка на дебати

 

UA:Суспільне мовлення влаштовує “дебати_челендж” і закликає аудиторію у Facebook запросити найрейтинговіших кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка прийти на дебати.

Про це повідомляє UA:Суспільне мовлення на сторінці у Facebook.

“Поширюйте і пишіть, чому Володимир Зеленський і Петро Порошенко повинні прийти на дебати. Запросімо кандидатів у ефір усім фейсбуком!” — йдеться в повідомленні.

Суспільне запрошує всіх, хто хоче побачити кандидатів на пост президента на незалежному медіа “без заготованих зручних питань та відповідей”, долучитися до “дебати-челенджу”.

Нагадаємо, Національна суспільна телерадіокомпанія України запрошує кандидатів на пост Президента України, що пройшли в другий тур виборів, взяти участь у дебатах.

Суспільний мовник готовий до проведення теледебатів у визначеному законом порядку та надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам одразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів на пост Президента України.

Президент Петро Порошенко вважає дебати ключовим елементом другого туру президентських виборів та заявив, що “той, хто буде ухилятися, буде знати, що йому нема чого сказати”.

Під час брифінгу в своєму штабі у неділю, 31 березня, Володимир Зеленський сказав, що готовий до дебатів із Петром Порошенком. Однак пізніше політконсультант команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що на дебатах кандидатів у президенти прозвучать обіцянки від “навних політичних еліт”, і запиту на це у суспільства немає.

Водночас він запевнив, що Зеленський знайде, що сказати Порошенкові на дебатах.

Читайте також:
ЦВК порахувала майже 99% голосів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна