Дружина Гриценка Юлія Мостова не могла проголосувати, бо заплуталася у квартирах. ВІДЕО, ОНОВЛЕНО

оновлено, доповнено

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко близько полудня неділі, 31 березня, проголосував на виборах глави держави на одній із виборчих дільниць у Голосіївському районі Києва.

Про це повідомило інформагентство “Інтерфакс-Україна” .

Разом із Гриценком на дільницю прийшла його дружина, головний редактор газети “Дзеркало тижня” Юлія Мостова, однак вона не змогла одразу проголосувати, оскільки її не виявилося в списках виборців за вказаною адресою.

“У мене настрій класний, але в дружини настрій поганий, тому що її позбавили права проголосувати вперше за всі роки, що вона тут живе”, – сказав Гриценко, додали, що Мостова прописана в одному будинку сорок років.

Юлія Мостова зазначила, що голосує на цій дільниці з 18 років, і кілька днів тому знаходила себе в списках виборців.

У коментарі “Детектору медіа” Мостова повідомила, що вже після того, як вона покинула дільницю, їй подзвонили спостерігачі та розповіли, що таки знайшли її у списку виборців.

“У п’ятницю (29 березня) ми перевірили списки. Я в списку в електронному реєстрі була. На цьому я заспокоїлася. А коли ми прийшли з чоловіком голосувати, то виявилося, що в списку мене немає за місцем прописки. Мій штамп за пропискою проставлений у паспорті в 2013 році. Я прописана за адресою Полковника Потєхіна, 5, квартира 96. Вони подивилися: кажуть, навіть квартири такої немає. Анатолій в 95-й прописаний, а я – в 96-й. І, відповідно, мені сказали, що я проголосувати не можу. А потім спостерігачі, коли ми вже поїхали, вони продивились список і сказали, що я є в батьківській квартирі. Це Полковника Потєхіна, 5, квартира 75. А в будинку цьому наша сім’я живе з 1972 року. Я ж тричі вже голосувала з цієї пропискою. Зараз вже приїхали юристи. Спостерігачам спасибі, що побачили мене в списку”, – пояснила журналістка.

За її словами, допомога юристів у цій ситуації не знадобилася, вона вже проголосувала.

“Я голосую – за Україну без мародерів, у безпеці й добробуті!” – ідеться в дописі на ФБ-сторінці Гриценка.

Читайте також:
Голосування станом на 11:00: явка понад 16%, понад 150 заяв до поліції

Україна обирає президента. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.