Стартувало будівництво житла для сержантів ЗСУ

 

У Збройних силах України розпочалось будівництво квартирних будинків для сержантського складу.

Про це повідомляє “Український мілітарний портал”.

Як розказав радник міністра оборони та президента України Юрій Бірюков, зараз по Україні вже стартувало будівництво 14-ти квартирних будинків для сержантського складу Збройних сил України.

Термін здачі перших об’єктів, будівництво яких вже розпочалось – середина 2020-го року.

Загалом в цьому році розпочнеться будівництво 34 таких будинків, що зможуть розмістити 1836 сержантів Збройних сил.

ФОТО: Facebook/Юрій Бірюков

Сучасні чотириповерхові будинки на 54 квартири-студіо для сержантів – це наступний етап проекту створення службової житлової інфраструктури для української армії.

ФОТО: Facebook/Юрій Бірюков

Разом зі зведенням гуртожитків для військовослужбовців рядового складу та молодших командирів сержантської ланки, це перший комплексний проект з забезпечення житлом військовослужбовців Збройних сил України з початку відновлення незалежності у 1991 році.

Презентували цей проект менше ніж півроку тому – у жовтні 2018-го року. Тоді їх показали під час відвідин президентом Петром Порошенко перших чотирьох гуртожитків на Львівщині для військовослужбовців контрактної служби.

Наступний етап масштабного проекту будівництва – службове житло для офіцерів, його презентацію очікують у другій половині цього року, а будівництво – в 2020-у.

Читайте також:
На Житомирщині Порошенко запустив кота до гуртожитку 95-ї бригади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна