Окупаційна влада Криму відібрала в екс-нардепа Царьова два санаторії

 

Самопроголошена адміністрація окупованого Криму відібрала два санаторії у екс-депутата Верховної Ради від “Партії регіонів”, одного з лідерів так званої “Новоросії” Олега Царьова.

Про це повідомляє “Крим.Реалії”.

Зазначається, що фірма, яка належить дружині Царьова, взяла в оренду шість кримських санаторіїв у Ялті, Алушті та Євпаторії за згоди так званого “уряду” Криму. Проте нещодавно з’явилася інформація про продаж двох алуштинських пансіонатів — “Дніпро” і “ХІІТовець” — попри правило щодо першочергової можливості викупу санаторіїв їхнім орендарем, приватизує пансіонати не Царьов.

Екс-“регіонал” підтвердив, що в нього була домовленість з “владою” Криму щодо придбання санаторіїв, але її не виконали. Депутат-втікач поскаржився, що подав до суду, написав заяву в прокуратуру, але це нічим не закінчилося.

Він додав, що його компанія вже встигла інвестувати в санаторії понад 10 млн. рублів.

“Виходить, що нас обдурили. Всіх своїх друзів і знайомих я тепер відмовляю від участі в інвестпроектах у Криму. Тому що уряд Криму підписує такі інвестугоди, які суди потім розцінюють як договір про наміри. А те, що ти по ним витрачаєш гроші, нікого не хвилює. Щось раптом комусь перехотілося, і все розривається”, — поскаржився один із лідерів “Новоросії”.

Нагадаємо, Олег Царьов звинувачується у сепаратизмі — в квітні-травні 2014 року як народний депутат України брав участь у “політичній” діяльності так званих “ДНР” і “ЛНР”.

Царьов був спікером об’єднання бойовиків “Новоросія”, але невдовзі цю посаду було ліквідовано.

Верховна Рада дозволила притягнути Царьова до кримінальної відповідальності 3 червня 2014 року. 12 червня 2014-го його оголосили в розшук. Екс-депутат досі в розшуку, разом із сім’єю він перебуває в анексованій Ялті.

Читайте також:
Одіозний “регіонал” Царьов отримав від Кремля маєток князя Романова в Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна