Одіозний “регіонал” Царьов отримав від Кремля маєток князя Романова в Криму

 

Сім’я так званого екс-спікера “Новоросії” Олега Царьова отримала від Росії колишній маєток  князя Михайла Романова в окупованому Криму. Про це повідомляє телеканал “Дождь“.

Зараз у будинку розташований дитячий санаторій “Ай-Тодор”. Він належить до пам’яток архітектури.

У листопаді 2015 року так зване “Міністерство економічного розвитку Криму” підписало угоду з ТОВ “Веселка” щодо реконструкції та розвитку маєтку. Разом з будівлями санаторія, Царьов отримав ще й 2 гектари землі, передає телеканал.

Сам Царьов підтвердив “Дождю” цю інформацію і заявив, що може особисто зайнятися проектом.

Також телеканал з посиланням на наявний в його розпорядженні текст угоди, повідомляє, що з травня 2016 до грудня 2024 року інвестор зобов’язується виплатити Росії 254 мільйони рублів податків.

Колишній “регіонал” Олег Царьов був одним з лідерів сепаратистського руху в Україні. Його звинувачують у тому, що у квітні-травні 2014 року, будучи народним депутатом і кандидатом у президенти України, він під час масових заходів публічно закликав проросійсько налаштованих людей до насильницької зміни та повалення конституційного ладу, а також до зміни меж території та державного кордону України і визнання самопроголошених “ДНР” та “ЛНР”.

Читайте також:
Суд у Києві відмовився розглядати обвинувальний акт проти “голови парламенту Новоросії”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна