Бойовики на Донбасі поранили мирного жителя

 

Внаслідок обстрілу російськими окупаційними військами населеного пункту Верхньоторецьке було поранено мирного жителя.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що 29 березня 2019 року російськими окупантами обстріляний населений пункт Верхньоторецьке.

За інформацією, отриманою УС СЦКК, 29 березня 2019 року близько 18:00 з напрямку тимчасово окупованого Бетманового збройними формуваннями Російської Федерації із застосуванням АГС та стрілецької зброї обстріляне селище міського типу Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області.

Під час обстрілу від розриву гранати отримав осколкові поранення обличчя та внутрішніх органів місцевий мешканець 1989 року народження.

Першу допомогу він отримав від військовослужбовців Збройних сил України, після чого був доставлений до лікарні населеного пункту Торецьке, де було проведене оперативне лікування. Станом на 30 березня 2019 року стан здоров’я чоловіка – середньої важкості.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно бойовики обстріляли школу на околиці Донецька.

Читайте також:
Окупанти пошкодили газопровід у Новолуганському

Чекання Гааги. Як притягнути росіян до криміналу за Донбас і Крим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна