“Голосуйте, ми прикриємо!” Українські військові на позиціях мають усе необхідне для виконання завдань, – ООС

 

У період з 18 по 28 березня під керівництвом Командувача об’єднаних сил, генерал-лейтенанта Сергія Наєва відбулися перевірки бойової служби на позиціях, що розташовані на передньому краю фронту.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу ООС.

Здійснені перевірки та тренування резервів, уточнені завдання підрозділів розвідки, артилерії та контрснайперської боротьби.

Командувач об’єднаних сил особисто перевірив готовність сил і засобів бригад на всіх загрозливих напрямках, вивчив положення та характер дій ворога перебуваючи безпосередньо на передньому краю.

Станом на п’ятницю, 29 березня, в усіх підрозділах, що виконують бойові завдання в районі проведення операції ОС, посилена пильність та ведення розвідки щодо завчасного викриття намірів російсько-окупаційних військ, уточнено порядок вогневого ураження противника у разі проведення ним провокацій, локальних наступальних дій та на випадок більш суттєвого загострення.

Як зазначають військові, Об’єднані сили мають усе необхідне для виконання завдань зі стримування російсько-окупаційних військ.

З усіма силами і засобами проведені заходи взаємодії, підрозділи поповнили боєприпасами та матеріально-технічними засобами.

Читайте також:
Наєв продемонстрував делегації США докази збройної агресії РФ на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна