Держсекретар США анонсував спільні з НАТО заходи проти Росії через її агресію щодо України

 

Державний секретар США Майк Помпео анонсував на найближче майбутнє спільні з НАТО додаткові заходи щодо Росії у зв’язку з її агресією проти України.

Як передає інформагентство Reuters, виступаючи на слуханнях у Палаті представників Конгресу США в середу, 27 березня, Помпео зазначив, що на наступному тижні Вашингтон відвідають представники країн Північноатлантичного альянсу. Додаткові кроки партнери, за словами Помпео, зроблять, щоб вплинути на Росію у зв’язку з її агресією проти України.

“На наступному тижні, сподіваюся, я зможу оголосити про ще одну серію заходів, які ми спільно зробимо проти Кремля”, – зазначив держсекретар США.

Також глава Держдепу визнав, що Вашингтону слід було б зробити більше для вирішення проблем в Україні через вплив Москви.

Читайте також:
Київ уперше в історії прийме сесію Парламентської асамблеї НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна