У СБУ підтвердили видворення з України російської пропагандистки Бондар. ВІДЕО

 

За матеріалами Служби безпеки України Державна міграційна служба ухвалила рішення щодо примусового видворення з території України російської журналістки Маргарити Бондар.

Про це у середу, 27 березня, повідомляє прес-центр СБУ.

“За порушення міграційного законодавства Державною міграційною службою прийнято рішення щодо примусового видворення у термін до 31 березня цього року Маргарити Бондар з території України із забороною в’їзду на три роки”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією спецслужби, впродовж 2018-го Бондар на замовлення російського пропагандистського видання “Украина.ру”, що входить до холдингу “рупора Кремля” Дмитра Кисельова, систематично поширювала в мережі Інтернет тенденційну інформацію про суспільно-політичну ситуацію в Україні.

Зокрема, жінка публікувала недостовірні та провокативні матеріали стосовно порушення прав національних меншин представниками вітчизняних націоналістичних організацій та начебто бездіяльності української правоохоронної системи.

Згідно з експертним висновком фахівців, зміст цих публікацій сприяє “інспіруванню міжнаціональної та міжетнічної ворожнечі, дестабілізації суспільно-політичної обстановки”.

Читайте також:
Аналітики назвали області України, де найактивніше користуються “ВКонтакте”

9 російських видавництв і 3 власники інтернет-порталів потрапили під санкції за антиукраїнську пропаганду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна