350 метрів до Горлівки. Українська розвідка підібралася ближче до окупованого міста

 

Рота глибинної розвідки ЗСУ зайняла позиції на небезпечній ділянці фронту для перешкоджання проходам диверсійно-розвідувальних груп противника.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 22 березня, йдеться у матеріалі “Радіо Свобода”.

Нові позиції облаштували неподалік окупованої Горлівки, що в Донецькій області. Українські солдати розмістили протитанкову зброю і обладнали позиції для снайперів.

У відеосюжеті один із бійців розповідає, що позиції бойовиків на околицях Горлівки – вже за 350 метрів.

“Вночі ми спостерігали за противником, який намагався пройти на наші позиції. То була група із 9 чоловік. Їм дали відсіч – вони відступили”, – розповідає інший.

Вдень, кажуть бійці, триває перемир’я, із настанням сутінок, вже традиційно, ворог активізується.

Також бійці кажуть, що позиція – “сира” та необлаштована, потребує вдосконалення та убезпечення. Так, зараз вони майструють перекриття зверху, бо є ризик, що бойовики із безпілотників можуть скинути вибуховий пристрій.

Як інформувала “Новинарня“, за даними української розвідки, РФ посилює свою присутність на контактній лінії та вивела снайперські пари із кадрових російських військових на передову.

Читайте також: 
Наєв нагородив роту глибинної розвідки за взяте Золоте-4. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.