Справа Добкіна. Підготовче засідання перенесли вчетверте – на кінець травня

 

Дзержинський райсуд Харкова відклав підготовче засідання у справі народного депутата колишнього мера Михайла Добкіна про виділення землі за “кооперативною схемою” до 28 травня.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 22 березня, передає “UA: Харків“.

Добкін попросив не розглядати справу за відсутності представників Генеральної прокуратури, обвинувачених та захисників.

“Якщо я вже взяв слово, я прошу високий суд розглянути можливість перенести це судове засідання, коли будуть завершені у країні вибори, тому що справа ця політична“, – сказав зокрема Добкін.

На нинішнє засідання не прибули представники ГПУ, а також двоє підозрюваних – Тетяна Овіннікова та один з представників кооперативів. Також не було захисника, який представляє Овіннікову та Добкіна.

Як стало відомо під час засідання, Овіннікова та її захисник задіяні у слідчих діях у іншій кримінальній справі. Вони також клопотали про перенесення засідання. Суд його задовольнив і призначив засідання на 14:00 28 травня.

Підготовче засідання по справі перенесли вже вчетверте (суд не зміг взятися за справу ні в листопаді, ні в грудні 2018 року, ні в січні 2019 року -ред). До цього його не могли провести через неявку адвокатів і одного з обвинувачених та через відпустку судді.

Як інформувала “Новинарня“, суд заарештував частину майна Добкіна.

Читайте також:
50 млн. застави за Добкіна внесли Новинський і Колесников

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна