50 млн. застави за Добкіна внесли Новинський і Колесников

 

Заставу за народного депутата від “Опозиційного блоку” Михайла Добкіна внесли його однопартійці – нардеп Вадим Новинський і колишній віце-прем’єр Борис Колесников.
Про це повідомила екс-депутатка від Партії регіонів Олена Бондаренко на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Заставу за Мішу Добкіна внесли Вадим Новинський (30 млн) і Борис Колесніков (20 млн)”, – написала вона ввечері 18 липня.

Як відомо, Печерський райсуд Києва 15 липня обрав екс-меру Харкова Михайлу Добкіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі 50 млн. гривень. Внести заставу потрібно було за п’ять днів.

Як інформувала “Новинарня“, 29 червня генпрокурор Юрій Луценко вніс подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа від “Опоблоку” Михайла Добкіна.
У діях екс-мера Харкова вбачають ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок у Харкові нормативною вартістю понад 220 млн. грн.
12 липня Регламентний комітет ВР підтримав зняття недоторканності з Добкіна, але не арешт.
13 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до відповідальності, затримання Добкіна.

Читайте також:
Добкін вийшов з Генпрокуратури без наручників, але паспорти здав

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна