“Воював, але давно”. На блокпосту нацгвардійці затримали бандита із “ЛНР”

 

Бійці ООС на блокпосту під час перевірки документів затримали чоловіка, який воював у лавах незаконного збройного формування “ЛНР”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 21 березня, інформує прес-центр ООС.

Як з’ясувалося, один із громадян перебуває в базі даних Національної поліції як особа, причетна до участі у збройних формуваннях Російської Федерації.

Під час перевірки гвардійці з’ясували, що затриманий не просто причетний до діяльності НЗФ, а безпосередньо брав участь у бойових діях у складі банд формувань так званої «ЛНР».

“Коли громадянина перевірили по базі даних, то виявилось, що він причетний до військ так званої «ЛНР». Цікаво, що під час перевірки затриманий навіть не проявив страху та занепокоєння, а просто констатував, що воював, але це було давно. Наразі громадянина було передано до відділу поліції”, – цитує прес-центр ООС начальника військового наряду.

Як інформувала “Новинарня“, на Донбасі затримали бойовика “ЛНР”, що намагався перейти через блокпост.

Читайте також:
На Луганщині отримав вирок екс-бойовик “ЛНР”, затриманий на кордоні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна