Добитися зміни поведінки: США посилюватимуть санкції проти Росії

 

Мірою частішання зловмисних дій з боку Росії будуть посилюватися і санкції Сполучених Штатів проти РФ.
Про це заявив заступник помічника державного секретаря США Девід Пейман в інтерв’ю “Голосу Америки“.

“Висока ціна, яку ми змусили заплатити Росію і російських олігархів, наближених до Кремля, внесла суперечки до їхніх внутрішніх відносин і відносин із владою, з самим Кремлем. Ми запроваджуємо санкції не лише з метою підвищити втрати, яких зазнає Росії, а й для того, щоб домогтися зміни поведінки”, – зазначив Пейман.

Він додав, що з цього питання ще в 2014 році у США “встановилася міцна трансатлантична єдність” із ЄС.

“Ми будемо тісно співпрацювати з нашими європейськими партнерами для забезпечення експоненціального ефекту шкоди від санкцій, а також, щоб на Росію було достатнього тиску і вона відчувала всю силу наслідків своєї зловмисної поведінки”, – заявив представник Держдепу.

Водночас, з його слів, у США та Росії є ділянки співробітництва, де вони продовжують діалог, узгоджують спільні інтереси і працюють разом.

Однак “з таких питань, як Крим, Україна, втручання в наші вибори, ми повинні спочатку побачити позитивні зміни з боку Кремля”, перш ніж розглядати будь-які зміни в політиці санкцій, сказав Пейман.

Читайте також:
“Іще більше Джавелінів”: Україна почне переговори зі США щодо нової партії озброєння

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.