Кабмін продовжує контракт із Коболєвим

 

Кабінет міністрів ухвалить рішення про продовження контракту з правлінням НАК “Нафтогаз України” та його головою Андрієм Коболєвим.

Як інформує “Новинарня“, про це сьогодні, 20 березня, заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду, передає “Економічна правда“.

За словами Гройсмана, в нових контрактах членів правління будуть міститися дві вимоги — завдання наростити видобуток газу компанією “Укргазвидобування” та зменшення рівня заробітних плат на 50% зі скасуванням преміальних виплат. Нові умови контрактів погоджені з Наглядовою радою “Нафтогазу”.

Прем’єр-міністр анонсував “щомісячні та щоквартальні” звітування щодо досягнення цілі збільшення обсягів видобутку газу компанією “Укргазвидобування” з теперішніх 15 млрд кубічних метрів до 20 млрд кубометрів.

“Якщо ці цілі не будуть виконані — це буде підставою для розторгнення контракту”, — заявив Гройсман.

Як інформувала “Новинарня“, у лютому 2019 року уряд не продовжив контракт із Коболєвим. Попередній контракт завершується 22 березня.

Читайте також: 
Коболєв відмовився від зарплати в “Нафтогазі” на користь допомоги армії і хворим

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна